Heartbreak Resort

MOODs - boutique hotel Prágából

2015. május 27. 17:04 - REMbraNT

moods.jpgPrágában, a Klimentska utcában, egy azóta felfordult bank épületében nyitott a MOODs névre hallgató boutique hotel.  A tervezők, Vladimir Zak és Roman Vrtiska szépen hozzák mindazt, amit ez a műfaj megkövetel: a hotelláncok stílusától különböző, a designra, egyedi bútorokra, szokatlan anyagokra és fényekre épülő belső tereket. Bár a design-hotelek még a mobiltelefonoknál is gyorsabban avulnak ki a divatból, a MOODs egyszerűsége, ugyanakkor kidolgozott részletei még évekig izgalmas célponttá tehetik...

A hotel színesre fóliázott ablakokkal csalogatja a vendégeket, ami kicsit vásári, de nem riasztó - különben is előre foglalunk interneten. Odabent az organikus, természetes anyagok használatára tolták a hangsúlyt, így a fa, a bambusz, illetve a moha (a falon) jelentős mennyiségben bukkan fel, elsősorban a közösségi terekben.

Az 52 szoba mellett két darab, belső kétszintes apartman, valamint multifunkciós konferenciaterem, masszázs-szoba és egy bár kapott helyet az épületben. A szobákban kényelmes Hästens ágyak várják a vendégeket, ami egyfelől jelzi az árszintet, másfelől minden bizonnyal ezek lesznek a divatnak legkevésbé kitett alkatrészek, hiszen sosem voltak benne (jó döntés).

Kicsit ipari, kicsit trendi, kicsit retró, vagyis benne van minden, ami az érdeklődő, fiatal közönségnek ma kell.

komment
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása