Heartbreak Resort

MOODs - boutique hotel Prágából

2015. május 27. 17:04 - REMbraNT

moods.jpgPrágában, a Klimentska utcában, egy azóta felfordult bank épületében nyitott a MOODs névre hallgató boutique hotel.  A tervezők, Vladimir Zak és Roman Vrtiska szépen hozzák mindazt, amit ez a műfaj megkövetel: a hotelláncok stílusától különböző, a designra, egyedi bútorokra, szokatlan anyagokra és fényekre épülő belső tereket. Bár a design-hotelek még a mobiltelefonoknál is gyorsabban avulnak ki a divatból, a MOODs egyszerűsége, ugyanakkor kidolgozott részletei még évekig izgalmas célponttá tehetik...

A hotel színesre fóliázott ablakokkal csalogatja a vendégeket, ami kicsit vásári, de nem riasztó - különben is előre foglalunk interneten. Odabent az organikus, természetes anyagok használatára tolták a hangsúlyt, így a fa, a bambusz, illetve a moha (a falon) jelentős mennyiségben bukkan fel, elsősorban a közösségi terekben.

Az 52 szoba mellett két darab, belső kétszintes apartman, valamint multifunkciós konferenciaterem, masszázs-szoba és egy bár kapott helyet az épületben. A szobákban kényelmes Hästens ágyak várják a vendégeket, ami egyfelől jelzi az árszintet, másfelől minden bizonnyal ezek lesznek a divatnak legkevésbé kitett alkatrészek, hiszen sosem voltak benne (jó döntés).

Kicsit ipari, kicsit trendi, kicsit retró, vagyis benne van minden, ami az érdeklődő, fiatal közönségnek ma kell.

Nincsenek hozzászólások.